Kasperi Nordman

” Näyttämötaide on minun elämäni.” 

Olen valmistunut näyttelijäksi Drama Studio Londonista. Monikulttuurinen ilmapiiri tutustutti minut  moniulotteiseen näyttämötaiteen tekemiseen. Kova kansainvälinen kilpailuareena synnytti käsitykseni teatterin tekemisestä ja sen kansainvälisistä vaatimuksista. ”Quality of work becomes your signature.”

Ennen teatteriuraa olen toiminut kilpaurheilijana joukkuelajeissa, jossa joukkuepelaaminen on elinehto joukkueen menestymiselle. Kaikkien eri osa-alueiden yhteistyö on teatterissa sama kuin urheilussa.
Koulutuspohjani ennen teatterikoulutusta on kaupan alalta, jossa toimin useita vuosia perheyrityksessä työntekijänä sekä myöhemmin virkaatekevänä toimitusjohtajana.

Viimeiset 20 vuotta olen toiminut näyttelijänä, niin vapaissa ryhmissä kuin eri kaupunkien teattereissakin mm. Kansallisteatterissa ja Oulun Kaupunginteatterissa.

Tällä hetkellä, näyttelemisen lisäksi, teen käsikirjoituksia ja ohjaan teoksia. Harrastan valokuvaamista ja otankin useasti kuvia Mamia Companyn teoksista.

Mamia Companyssä toimin toiminnanjohtajana sekä teknisenä tuottajana, käsikirjoittajana, ohjaajana ja näyttelijänä. VanDance -festivaalillamme vastaan taiteellisesta johtamisesta sekä teknisestä tuotannosta.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.