Koulutus

Räätälöimme erilaisia koulutus- ja teemapäiviä tilauksesta.

Koulutuskokonaisuuksien ja teemapäivien suunnittelu lähtee aina asiakkaan yksilöllisistä toiveista.

Olemme erikoistuneet teatterin ja tanssin erilaisiin koulutustapahtumiin.

Teatteriopetuksessa meillä on kokemusta eri-ikäisten ihmisten opettamisesta puheteatterista fyysiseen teatteriin sekä improvisaatioon.

Tanssiopetuksessa meillä on laaja kokemus erilaisten ryhmien opettamisesta. Olemme opettaneet mm. lastentanssia, nykytanssia, aikuisbalettia ja erityisryhmiä.

Teemme myös esiintymistaitokoulutusta. Koulutuksissa keskitymme kokonaisvaltaisesti viestintään niin sanalliseen, kuin sanattomaankin.

Suunnittelemme koulutuskokonaisuuksia yksittäisestä teemapäivästä pidempiin koulutusjaksoihin.

 

Esimerkkejä  koulutuskokonaisuuksista;

Huvin vuoksi

Koulutuskokonaisuus nuorille tanssijoille. 20h opetuskokonaisuus, jossa tutustutaan ja syvennetään tanssiteatteriosaamista.  Koulutuskokonaisuudessa työstetään esitys nimeltä ” Huvin vuoksi ”. Kesto 20-30min. Sopii aktiiviharrastajille sekä ammatillisessa koulutuksessa oleville.

Contemporary Dance Theatre Workshop

Kokonaisvaltaiseen näyttämöilmaisuun painottuva työpaja tanssin- ja teatterin aktiiviharrastajille. Työpaja antaa työkaluja tanssi- ja teatteri-ilmaisun yhdistämiseen. Työpaja päättyy yleisölle avoimeen demonstraatioon. Kesto: 16h.

 

Esimerkki asiakkaalle räätälöidystä tapahtumasta;

10344365_705576562861419_5890169010110052562_o
Koulutustapahtuma Borealis AG:n kansainvälisille johtajille. Kuvassa: Kari Jagt, Nina Mamia&Kasperi Nordman. Kuva: Sarah Coombes

Syksyllä 2014 teimme yhteistyössä KontikiFinlandin (www.KontikiFinland.com ) kanssa räätälöidyn tapahtumapäivän Borealis AG:lle Kansallismuseossa ja Finlandiatalossa.   Esityskielenä oli tällä kertaa englanti ja aiheena oli ”Johtajuus Suomen historiassa”.

 

Valmiita esityskonsepteja;

” Rakkauden mureke” näkymätöntä teatteria aikuisille.

” Mikroteatteri esitykset” olemassa olevan ohjelmistomme teoksista on saatavissa 10-15min. esitykset.